joi, 1 decembrie 2011

ADRIAN DAMINESCU A LUAT CHEIA SOL DE PE PORTATIV ŞI NE-A DESCHIS SUFLETELE LA GALA OVO MUSIC! DE ACEEA L-AM IUBIT ŞI ÎL IUBIM DIN CE ÎN CE MAI MULT!





"DE ACEEA, TE IUBESC DIN CE ÎN CE MAI MULT" îţi dă întâlnire în direct cu iubirea! O iubire cu aripi uraniene, care transgresează cuantic timpul şi distanţele! Revelaţia iubirii este conştientizată, amplificând-o progresiv,"din ce în ce mai mult", adică tot mai înalt, stilizând o infinită coloană brâncuşiană! Cu o astfel de muzică ADRIAN DAMINESCU a atins cerul de opal din"ŞI M-AM ÎNDRĂGOSTIT DE TINE"! ADRIAN DAMINESCU are vocaţia desfăşurării în planuri eterice subtile, prin formaţia sa riguros clasică! 




Un comentariu:

  1. Foarte frumoasa melodie,superba.Doresc sa va multumesc foarte mult (din toata inima si din tot sufletul meu)pentru ce a-ti facut,ce faceti si ce ve-ti face pentru scumpul si adorabilul ingeras : Maria Cristina Craciun , iar pentru mine fiecare cantec al sau este un adevarat balsam pentru suflet (Romania) o interpreteaza foarte bine,traieste cantecul,o sensibilitate foarte mare.Maria are o voce cum mai rar auzim ,e un ingeras ,traiesc cu muzica ei in casa si ma bucur pentru realizarile ei.Dumnezeu a pus in copila aceasta tot ce putea fi mai cald si mai frumos…Cu un chip atat de dulce si o voce care cutremura chiar si cea mai de piatra inima.Calitatea vocii ei impresioneaza si sensibilizeaza.. Bravo ingerasule! Bravo Maria!!! Ai felicitarile si iubirea mea..Mi ai cucerit inima!!!! Bravo ingerasule! Maria, fiecare aparitie a ta pe scena este o binecuvantare pentru noi, iar fiecare cantec al tau este un adevarat balsam pentru suflet.Si pentru toate acestea, nu pot decat sa-ti multumesc. Maria are o voce cum mai rar auzim ,e un ingeras ,traiesc cu muzica ei in casa si ma bucur pentru realizarile ei.

    RăspundețiȘtergere